Forum Sojuszu PS Team
catablaxa napisał:
wpadłem przed chwila na pomysł jak zwabić karpika w sieć
Moglibysmy skombinować taka pułpke ze poszukamy jakiegos gracza w akademi ktory ma planetke w takim miejscu ze:
a) jest w zasiegu floty karpi
b) jest w zasiegu naszej floty
c) nie jest w zasiegu falangi karpi
Przymiemy takiego gracza na czas akcji do głownego i kazemy mu trzymac flote na takiej planetce i od czasu do czasu puszczac sonde tak aby ich poprowokowac. jak sie w końcu zdecyduja poleciec podstawimy tam nasze statki i bam
Odpowiedziałem na tą propozycję - więc jednak by podskoczyło
Propozycją by być wabiem rzuciłem ponad 3 dni temu. Na Waszą decyzję poczekam jeszcze do jutra popołudnia tak więc panowie/panie sprężajcie się z decyzją Sorry za wyznaczenie terminu, ale nie lubię trzymać zbyt długo floty na orbicie - wole ją posłać na farmienie kogoś, niż ją chomikować bez celu (chyba jak każdy)
Ej czy ktos w naszym sojuszu probuje chociaz jakies % na karpiach robic??? Wydaje mi sie poza Koala ktory zrobił ostatnio kilka punktow cały sojusz ma gdzies ta wojne Z takim podejsciem dostalibysmy po dupie od kazdego sojuszu ktory jest od nas wyzej w statach i pewno od niejednego słabszego...
Spokojnie Catablaxa Nie wszyscy maja do Karpi tak blisko jak Ty czy ja Poza tym prowadzimy,wiec po co latac w pulapki
Nie prowokuj sojusznikow,jest tu kilka osob ktore wiedza jak sie lata... Najwazniejsze teraz to glupio nie tracic procentow