Forum Sojuszu PS Team
Member
no spoko jak ktos bedzie chcial moj numer to pisac na ogame na prv
Member
pomysł niby wporzo,ale boje sie spamu zdziebko.
Pomysl z wymiana numerow telefonow wydaje sie bardzo dobrym z pewnoscia bardzo pomocnym. Jednak jezeli jestem dostepny,wszyscy w sojuszu to widza,wystarczy wejsc na w strone sojuszu
Chetnie udziele wszystkim swojego numeru gg,natomiast co do numeru telefonu... wybaczcie ale pozostawie sobie troszke prywatnosci
Mysle ze na poczatek mozna odnowic temat z naszymi numerami gg, ktory napewno bedzie rownie pomocny Na starym forum byl taki,wiec i tu mozna taki zalozyc
Ale to moze nie dzisiaj bo za duzo wypilem...
Ostatnio edytowany przez Koala (2007-05-06 20:39:46)
Panowie i Panie oczywiście rozdawanie numerów na komórki to ryzykowny temat. Ale myślę że po wprowadzeniu pewnych zasad możemy ograniczyć niebezpieczeństwo spamu.
Co do słuszności tego pomysłu to posłuchajcie:
ja pracuję od poniedz. do piątku i czasem w soboty w godzinach od 7 do 16 ale nie mogę być ciągle zalogowany bo mnie szef pogoni. Dlatego gdyby coś to na kontakt SMS lub telefon mogę błyskawicznie reagować pomimo, że nie widać mnie na OG. Dlatego też taki pomysł.
Może jako kryterium zaufania dać staż w sojuszu?
Czekam na propozycje.
PS.
W każdej wojnie łączność jest najważniejszą i krytyczną zmienną a tu właśnie taka wojna się toczy.
Member
501421974 no to oki rysyk fizyk prosze bez jaj najlepiej smski;) pozdrawiam:)
cudakid masz gdzies blisko moona (1:118:7)??? sa dwie opcje jak masz to moge sie podstawic albo rozjebac murdoca na powrocie jego floty jak juz cie zaatakuje ale to by sie przydał ktos do pomocy bo ma mocna flote ( ke jest MArcin do cholery???
) nie lubie tego goscia bo i konkurencje na moich farmach robi
Ostatnio edytowany przez catablaxa (2007-05-13 17:43:28)
no wlasnie problem w tym ze nie mam jeszcze moona staram sie ze Skidem o jakiegos ale nie wychodzi
gdybym mial moona no to wiadomo, ladujemy we flote i jedziemy Murdoca
(taki kolo byl chyba w pamietnym polsatowskim serialu 'Drużyna A')
Ostatnio edytowany przez cudakid (2007-05-13 17:59:41)
Member
jak ktos na tego goscia bedzie chcial leciec to dajcie znac lece z wami bo chce sie zemscic:D