Forum Sojuszu PS Team
No niestety trzeba było zwiększyć próg, bo od jakiegoś czasu 'pukaja' do nas tacy kolesie ze szkoda gadac... w podaniach pisza teksty w stylu "chce do was dolaczyc bo jestescie dobzi, i bedziemy rozmiatac top 1000..." rece opadaja.
Co do rang, to nawet fajne Rademil, widze ze raczej trzymamy sie stopni wojskowych. Ja szczerze mowiac w weekend wymyslilem cos takiego ale nie wiem czy to nie za banalne:
<50 Szeregowy
50-60 Starszy szeregowy
60-75 Kapral
75-100 Sierżant
100-150 Starszy sierżant
150-200 Chorąży
200-250 Porucznik
250-300 Kapitan
300-350 Pułkownik
>350 Generał
jak widzicie troszke tez przemeblowalem progi punktowe, bo przybywa nam punktow, co jest naturalna koleja rzeczy i dodalem troche nowych od przybytku glowa nie boli
Co do poszerzenia zakresu punktowego to dobry pomysł.
A co do rang to skoro trzymamy się wojskowych to może by tak wojskowe ale z floty powietrznej np:
Junior
Kadet
Chorąży
Podporucznik
Porucznik
Komandor
Kapitan
Wiceadmirał
Admirał
Senior
Member
Pomyje
Luźna konzystencja
Nieurobiona Kupa
Kształtny stolec
Stolec niebanalny
Twardy Stolec
Prawdziwy głaz
Analminator
Pijany jestem, bo zaliczyłem praktycznie przedmiot zwany potocznie "druty" gehenna politechniki... niektorzy robia go po 6-8razy, a ja za pierwszym 8)
Member
gratki za zaliczenie:D
Member
Buhhahaha.... przynajmniej z fantazją choć jeśli ma przejść Twoja propozycja Lordek to dziękuje losowi , że od dawna nie ma nie w akademii
a co to zaliczenia to oczywiście gratki wielkie
,,Być inteligentnym, to bardzo męczące.''
Pijany jestem, bo zaliczyłem praktycznie przedmiot zwany potocznie "druty" gehenna politechniki... niektorzy robia go po 6-8razy, a ja za pierwszym 8)
Wielkie graty za zaliczenie druta
i jeszcze większe za rangi - to trzeba mieć fantazję.
Mam tylko pytanie czy takich "obesranych" akademiczów będziecie chcieli "obmyć" i przyjąć do sojuszu głównego?
Cudakid nie rób nam tego bo w całym U6 nie będzie bardziej śmierdzącej floty:D
Member
Rademil, jak masz takie wąty do rang w akademii, to popatrz na te w głównym
Member
Twoja w szczególności
Member
http://www.fun.from.hell.pl/2004-07-31/oceny.jpg -teoria obwodów i sygnałów to właśnie sławetne druty
dzis przedstawiam propozycje nowych rang:
25-50 Ekonom (od rozbudowywania eko na poczatku)
50-75 Oblatywacz (obatywacz i tyle... )
75-100 Farmer (farmer bo od farmienia)
100-125 Łowca (łowca wiadomo)
125-150 Nocny Łowca (nocny łowca....)
150-200 Złomiarz (wiadomo)
200-250 Dewastator (i dalej tez wiadomo....)
250-300 Rzeźnik
300-400 Niszczyciel
400+ Dominator
może wreszcie cos zmienimy??
dla mnie te rangi wydaja sie odpowiednie
Jako nowy Dyplomata aPS Team jestem za!
Te rangi są ok i nawet z Fantazją.
Cudakid jestem za zmianami i mogę je wprowadzić.
A co do głosowania na PW to uważam je za stratę czasu. Jeśli koś chce zabierać głos i współdecydować to niech się zaloguje na Forum i tu jest do tego miejsce.
Proponuję aby dać czas na propozycje do końca lipca. i 01,08,2007 wprowadzić zmiany!
Co wy na to??