Forum Sojuszu PS Team
O w mordę! Nie spodziewałem się, że tak dobrze wypadnę ale w tym miesiącu będzie gorzej bo padł mi net i jestem na przymusowym Ogame'owym urlopie przez najbliższy tydzień.
Ale to wcale nie znaczy, że oddaję walkowera - będę walczył przynajmniej o 3 pozycję.
Pokłony dla PIXELA - tak trzymaj i nie obniżaj poprzeczki!!!!
A co do reszty to równać do najlepszego!!!
Jęśli wszyscy się tak postaramy to niedługo aPS Team razem z matką PS Team będzie siało postrach w U6.
cieszy to, że wszyscy zaliczyli miesiąc na plus
a co do przyrostów, to najwieksze uzyskuje się właśnie przy pułapie 30-60k, wiem to po sobie jednak mimo wszystko to ciężko jest wykręcić ponad 60% przy 150-200k punktach nie chce tu umniejszać nikomu, bo nie w tym rzecz, ale jak juz napisalem wazne ze pniemy sie w gore
czystki ale tylko w pewnym sensie, podnieslismy prog bo jednak 25k to bylo za malo, ostatnio odszedl tez Bialymaster i zalozyl swoj sojusz??? trudno, niech mu bedzie... no a nowi cos sie nie zglaszaja, Skid juz pisal do roznych 'samotnikow' z topa zeby ich zwerbowac ale sie kurcze nie odzywaja. tak wiec lipa na dzien dzisiejszy
Zestawienie za okres 4
Przyrost miesięczny (27.04-25.05)
1. Rademil 40,7%
2. cudakid 35,7%
3. pixel 22,1%
4. mistrzuniu 21,7%
5. Skid 21,3%
6. filip10 18,7%
7. berol 8,2%
8. Kulio -13,5%
Gratulacje dla Rademila Świetna robota
Member
ja narazie sie ratuje jak moge bo mnie wszystcy na okolo loja:D ale sie nie dam wiec niebawem wroce do zabawy;)
Member
Witamy , witamy
Member
kulio, mowiłem ze jak ktos leci, to masz natychmiest pisac ile tego i co do sekundy kiedy bedzie u Ciebie, to Ci pomoge.
trzymaj duzo surowki i lmow na tym moonie na 1:101:6 i badz czujny, to cos upolujemy.
Member
ale co ten sam układ, to 29min drogi krążkami
Witam
Jako nowy i niedoświadczony mam kilka pytań:
1. czy warto mocno rowijac miedzyplanetarną sieć badań naukowych? czy starczy narazie 2 poziom?
2. kiedy warto martwić się o posiadanie księżyca?
3. rozumiem ze zwiększając technologię bojową zwiększam moc rakiet miedzy planetranych?
4. czy są jakieś rzeczy którę muszę zgłaszać do sojuszu?
i to narazie tyle...
Pozdrawiam
NIECH SZMOC BĘDZIE Z WAMI